Όχι στο κάπνισμα, Ναι στο άτμισμα!

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί την καθημερινότητα πολλών ανθρώπων τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Ο κύριος λόγος εμφάνισής του είναι οι σχετικές νομοθεσίες περί της απαγόρευσης του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους, οπότε ήταν αναμενόμενο να εφευρεθεί ένα άλλο είδος καπνίσματος, στην περίπτωσή μας το άτμισμα. Αρκετοί δυσαρεστήθηκαν με τη νομοθεσία αυτή, όμως και αρκετοί συνειδητοποίησαν πως αυτό ήταν μια ευκαιρία για να περιορίσουν το κάπνισμα από τη ζωή τους.  
Ελαττώστε το τσιγάρο σήμερα! Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ένας καπνιστής για να διακόψει το τσιγάρο αποτελείται από ορισμένα βήματα, διότι, σε καμία περίπτωση δεν θα καταφέρει να το κόψει «μαχαίρι». Αρχικά, πρέπει να νιώθετε εσείς την ανάγκη να απαλλαγείτε από το τσιγάρο. Η επιθυμία πηγάζει από μέσα σας! Πληροφορηθείτε για τις βλαβερές ουσίες που εισέρχονται στον οργανισμό σας κάθε φορά που καπνίζετε. Το επόμενο βήμα είναι να δοκιμάσετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Υπάρχουν άπειρες επιλογές ατμοποιητών, με νικοτίνη ή χωρίς, αλλά και ακόμα πιο άπειρα υγρά αναπλήρωσης σε ό,τι γεύση μπορείτε να φανταστείτε! Η φιλοσοφία του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι να σας δώσει αμέτρητες επιλογές, ώστε να επιλέξετε τα υλικά που ταιριάζουν στις δικές σας συνήθειες! Με τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου θα διαπιστώνετε την όλο και λιγότερη επιθυμίας σας για κάπνισμα, έως ότου το σταματήσετε εντελώς. Να τονιστεί ότι ο παράγοντας «ψυχολογία» είναι καταλυτικός, διότι από εσάς εξαρτάται κατά πόσο θα περιορίσετε το κάπνισμα ή όχι. Ωστόσο, το ηλεκτρονικό τσιγάρο θα είναι ο σύμμαχος που θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε!
Τα μοντέλα ατμίσματος και τα υγρά αναπλήρωσηςΌπως προαναφέρθηκε, οι επιλογές σε ατμοποιητές και υγρά είναι απεριόριστες! Μπορείτε να διαλέξετε αν θέλετε νικοτίνη ή όχι, ρυθμίζετε εσείς την ποσότητα νικοτίνης που προσλαμβάνετε και επιλέγετε εσείς όποια γεύση σας αρέσει! Τα υγρά αναπλήρωσης είναι προέρχονται από εγκεκριμένες εταιρίες ατμίσματος και διαθέτουν πιστοποίηση για την ασφάλειά τους. Είναι κατασκευασμένα από υλικά που χρησιμοποιούνται πολλά χρόνια σε εργοστάσια παρασκευής τροφίμων και αρτοσκευασμάτων. Επομένως, είναι ακίνδυνα, αλλά και «νόστιμα», διότι τόσο στη μυρωδιά κατά την εκπνοή όσο και στη γεύση που αφήνουν στο στόμα, η κάθε γεύση παραπέμπει ακριβώς στο όνομά της, π.χ. το υγρό αναπλήρωσης με γεύση μπανάνα έχει γεύση και οσμή μπανάνας!
Μία δοκιμή θα σας πείσει! Δοκιμάστε και δεν θα χάσετε! Συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα μας και στείλτε μας οποιαδήποτε απορία σχετικά με το κάπνισμα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Σχόλια